Ngwa nyocha ụgbọ ala na-ezo aka na ngwa na akụrụngwa pụrụ iche maka ịlele, nyocha, nhazi na nyochaa akụkụ ụgbọ ala na arụ ọrụ ahụ.Ha bụ akụkụ dị mkpa nke usoro nrụpụta ụgbọ ala, na-ahụ na ịdịmma ụgbọ ala na arụmọrụ dabara ụkpụrụ na nkọwapụta.Ndị a bụ ụfọdụ mgbasa ozi nke ụlọ ọrụ nyocha ụgbọ ala:

 https://www.group-ttm.com/checking-fixture/

1. Enwere ọtụtụ ụdị ngwaọrụ nyocha ụgbọ ala, gụnyere ngwaọrụ nha, ihe ndozi, ngwaọrụ nha, ebu, wdg. Ụdị gage ọ bụla nwere ngwa na ọrụ ya kpọmkwem maka inyocha ụdị akụkụ na ahụ ụgbọ ala dị iche iche.

 https://www.group-ttm.com/customized-automotive-inspection-rear-door-panel-checking-fixture-product/

2. Imepụta ngwaọrụ nyocha ụgbọ ala chọrọ teknụzụ nhazi dị elu na ihe.Imepụta nkenke dị elu nwere ike hụ na izi ezi na ntụkwasị obi nke ngwaọrụ nyocha maka nha ziri ezi na nyocha nke akụkụ akpaaka na arụ ọrụ ahụ.

 https://www.group-ttm.com/aumotive-dpbjjj-03-variable-inspection-gauges-and-fixtures-product/

3. Ngwa nyocha ụgbọ ala kwesịrị ka ahazi ma na-echekwa ya ugboro ugboro.Calibration na-eme ka o doo anya na izi ezi na ntụkwasị obi nke gage, ebe nlekọta na-agbatị ndụ nke gage ma hụ na ọ na-arụ ọrụ nke ọma.

 https://www.group-ttm.com/carbon-fibre-custom-carbon-fibre-checking-fixtures-product/

4. Iji ngwaọrụ nyocha ụgbọ ala kwesịrị ịgbaso ụfọdụ iwu nchekwa na usoro ọrụ.Mgbe ị na-eji ngwaọrụ nyocha, ndị ọrụ kwesịrị ịghọta ihe ọmụma nchekwa dị mkpa na usoro ọrụ iji hụ na nchekwa nke onwe ha na ndị gbara ha gburugburu.

 https://www.group-ttm.com/new-product-single-plastic-part-checking-fixtures-product-product/

5. Site na mmepe na-aga n'ihu na ọganihu nke nkà na ụzụ mmepụta ụgbọ ala, ụlọ ọrụ nyocha ụgbọ ala na-emepe emepe ma na-emepe emepe mgbe niile.Dịka ọmụmaatụ, TTM na-anakwere teknụzụ dijitalụ na akụrụngwa nwere ọgụgụ isi iji kwalite nrụpụta mmepụta na ịdịmma ngwaahịa.Anyị na-esi ọnwụ na ndị ahịa na-ebu ụzọ na-enye ndị ahịa ngwaahịa dị elu yana ngwọta ọrụ nkwụsịtụ.


Oge nzipu: Mee-04-2023